Kariera in sodelovanje

Pridružite se našemu kadru

Kariera in sodelovanje

Pridružite se našemu kadru

Partnerstva

K sodelovanju vabimo podjetja in posameznike, ki bi obogatili obseg obstoječih razvojnih partnerstev. Z njimi sodelujemo, izmenjujemo znanja in izkušnje ter skupaj nastopamo na domačem in tujih trgih.

Vodilo nam je skupno ustvarjanje vrednosti za naše stranke in višje dodane vrednosti za podjetja.

Razpolagamo z bogatimi izkušnjami, tehnološkim in poslovnim znanjem. Proces odločanja je enostaven in jasen, delujemo izven ustaljenih okvirov.

Iščete novo, vznemirljivo službo? Poiščite pravi izziv za vas v Venturii!

Venturia dijakom ponuja tudi možnost, da spoznajo podjetje. Lahko poizkusite delo za en teden ali en dan, lahko pa iščete študentsko delo za dalj časa ali med počitnicami. Pošljite nam svojo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca. V lokalnem okolju iščemo kadre: produktne vodje, varilce, konstrukterje, ključavničarje, montažerje, …

Ciljne skupine: strojna srednja ali poklicna šola, mehatronika, strojna fakulteta, gradbeništvo,  energetika, upravljanje z okoljem in okoljskimi vidiki, ekonomija, organizacija.

Prosta delovna mesta

Trenutno so prosta delovna mesta: produktni vodja, varilec, inženir in ključavničar.

Ne glede na razpisana mesta nas vedno lahko kontaktirate in poskusili bomo poiskati vam željeno delovno mesto ali pa si bomo vaše podatke zabeležili in vas kontaktirali ob prvi priložnosti.