PROJEKTNO VODENJE IN IZVEDBA INVESTICIJE

Za izvedbo investicij, novih projektov, nadgradenj in rekonstrukcij na področju industrijskega odpraševanja in filtracije zraka ter transportne tehnike smo sposobni prevzeti vlogo projektnega vodenja in same izvedbe, tako proizvodnje kot končne montaže. Projekt prevzamemo v fazi idejne zasnove in ga končanega predamo naročniku z vso potrebno dokumentacijo pri uradni primopredaji.

PROJEKTIRANJE IN INŽENIRING

V podjetju imamo zaposleno skupino strokovnjakov, projektantov, tehnologov in inženirjev, ki s svojim znanjem in izkušnjami zagotavljajo strankam optimalne tehnične rešitve. Pri idejni zasnovi skupaj z Vami osnujemo koncept, hkrati pa nam predate projektne zahteve. Projekt prevzamemo in vodimo v fazi priprave dokumentacije, proizvodnje, montaže, zagonov in primopredaje. Nudimo tudi delno izvedbo projekta, lahko je to priprava dokumentacije ali proizvodnja posameznih izdelkov po načrtih. V teh primerih je ključno sodelovanje in komunikacija s strankami in z zunanjimi organizacijami, ki jih aktiviramo tudi, ko potrebujemo specifična znanja in usluge. Zavedamo se, da sta učinkovita komunikacija in dogovori nadvse pomembni pri uspešnem zaključku projekta.

VZDRŽEVANJE IN SERVISI

Sestavni del našega programa je tudi servisiranje in vzdrževanje vgrajene opreme na objektih. Jasna in upoštevana navodila za uporabo in vzdrževanje opreme so prvi pogoj za zagotavljanje nemotene proizvodnje. Z rednimi kontakti z našimi strankami pridobivamo potrebne podatke o stanju naprav, istočasno pa jim predstavljamo posebnosti in novosti na področju tehničnih rešitev in zakonodaje.

REDNO VZDRŽEVANJE IN SERVISI

Redno vzdrževanje in servise nudimo partnerjem, ki se odločajo za nas kot stalne vzdrževalce postrojenj in naprav. V skladu z vzdrževalnih dnevnikom in navodili predvidimo terminski plan in obseg vzdrževalnih del. Redno vzdrževanje sistemov lahko izvedemo tudi v času večjih remontov v obratih.

ANALIZA IN OPTIMIZACIJA

Storitve analize in optimizacije sistemov ter naprav v industrijskem odpraševanju, filtraciji in transportni tehniki nudimo strankam, ki imajo že delujoče postrojenje, obenem pa ga želijo tehnično, ekonomsko, varnostno, zdravstveno ali ekološko izboljšati in nadgraditi. Vzroki za uvedbo teh ukrepov so tipično: zmanjševanje obratovalnih stroškov energije za pogon sistemov (ventilatorji, sistemi izpihovanja s komprimiranim zrakom), zmanjševanje emisij filtrirnih naprav, povečanje kvalitete zraka v delovnih prostorih ali povečanje učinkovitosti reciklaže.

PREGLED IN POPIS NAPRAV IN SISTEMA

V primerih, ko stranka ne pozna tehničnih specifikacij vgrajenih naprav ali ko nima izdelane sheme postavitve naprav, lahko v skladu z dogovorom opravimo tehničen popis sistema. Običajno se ta ukrep izvede za starejše objekte, objekte, ki so menjali in nadgradili tehnologijo, ali pa kjer preprosto ni dovolj informacij za kvalitetno vzdrževanje in obratovanje.

Delovni čas

PON-PET: 6:00 - 14:00

SOB: Zaprto

NED: Zaprto

O podjetju

Venturia d. o. o.

Ajdovska cesta 2,

Bohinjska Bistrica 4264

Slovenija

© 2020 Venturia d. o. o.